عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

تکذیب فوت زائران در نتیجه ازدحام و خفگی در حرم امام علی

تکذیب فوت زائران در نتیجه ازدحام و خفگی در حرم امام علی آستان مقدس امام علی علیه‌السلام شامگاه یکشنبه خبر داد که خبر منتشر شده درباره فوت تعدادی از زنان زائر در پی فشار جمعیت و ازدحام، نادرست می‌باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 11
کد خبر: ۱۵۰۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس اعلام العتبة العلویة، اتفاقی که افتاده، از حال رفتن تعدادی از زائران در پی ازدحام شدید بوده که موارد پیش آمده نیز کاملا هوشیاری خود را بدست آورده‌اند و هیچ مورد فوتی در داخل صحن‌های حرم امام علی علیه‌السلام روی نداده است.

پیشتر برخی رسانه‌ها گزارش داده بودند که دست کم یک زائر زن ایرانی داخل حرم امام علی علیه السلام در پی ازدحام شدید جمعیت فوت کرده است.

پیشتر «علی شبر» سخنگوی آستان مقدس امام حسین علیه السلام، امروز (یکشنبه، ۱۱ سپتامبر)، پیش‌بینی کرد که مراسم اربعین امسال، بزرگترین مراسم در طول تاریخ عراق باشد.

وی در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفت که اوج مراسم اربعین از امروز آغاز شده به طوری که شمار زیادی از زائران به همراه خیل عظیمی از زائران با پای پیاده و شمار زیادی از زائران کشورهای دیگر وارد [کربلاء] شده‌اند.

این در حالی است که پنجشنبه پیش، «احمد وحیدی» وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه او وارد عراق شد و با شماری از مقامات سیاسی و ارشد این کشور از جمله شخص «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق دیدار کرد.

خبرگزاری رسمی عراق (واع) به نقل از دفتر الکاظمی گزارش داد، در این دیدار، روابط دوجانبه بین دو کشور همسایه، راه‌های تقویت همکاری دوجانبه و حمایت از هماهنگی مشترک در زمینه‌هایی بررسی شد که به سود ملتهای ایران و عراق است.

در این نشست همچنین تلاشهای الکاظمی برای مهار بحران سیاسی کنونی عراق از طریق ابتکار عمل «گفت‌وگوی ملی» بررسی شد تا راهکارهایی پیدا شود که ثبات و امنیت عراق را تضمین کند.

در این دیدار تلاشهای طرف عراقی در زمینه تسهیل ورود زائران ایرانی اربعین، سازماندهی، اقامت و حمایت از آنها بررسی شد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار